חיפוש באתר

ספגטי בולונז

ספגטיבולונז

 

חומרים ל 6-7 מנות:

חבילת פסטה/ מקרוני מוכן לפי הוראות ההכנה (500 גרם)

500 גרם בשר בקר טחון

1 בצל בינוני קצוץ

800 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים

3 כפות גדושות רסק עגבניות

1 כף שום כתוש

2 כוסות מים רותחים

3/4 כוס עלי בזיליקום חתוכים גס

תבלינים: 1 כוס סוכר, 1 כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם לבשר

 

אופן ההכנה:

- מטגנים בצל בסיר עם כף שמן זית עד להזהבה.

- מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים על אש בינוני תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות עד שהבשר משנה את צבעו.

- שופכים לסיר את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, שום כתוש ומים ומתבלינים.

- מערבבים היטב ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

- מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 15 דקות.

- מוספים את עלי הבזיליקום ומבשלים כ- 5 דקות נוספים.

- מערבבים את הספגטי המוכן לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים.

צרו קשר:
מתנסנט חוגים הצהרת נגישות